Terug naar welkom

 

Pluche en poppen

Onze gegevens Nieuws Aanbiedingen Assortiment Online winkel

Baby
Houten speelgoed
A-merk speelgoed
Kindermeubeltjes
Educatief
Pluche en poppen
Buiten speelgoed
Spellen
Verkleedkleren
Vliegers
Jongleren
Windspelen & airtoys

In ons assortiment pluche en poppen verkopen wij groovy girls en groovy pets, poppenkastpoppen of handpoppen, speelhandschoenen, slabbetjes, etuitjes, marionetten, washandjes, badpoppen, superzachte knuffels, toilet-, rug-, hand- en schoudertassen, knuffeldoekjes en nog veel meer.

Onderstaand ziet u onze merken:

Douglas staat al meer dan 50 jaar voor pluche van Amerikaanse kwaliteit. Zij voeren een breed dierassortiment, maar hun trendy tasjes zijn wel het bekendst.
De Duitse firma Hermann Teddy bestaat al 100 jaar. Dit exclusieve merk heeft eveneens een breed dierassortiment, maar is vooral bekend door de gelimiteerde berencollectie.
De Duitse firma Beleduc, is ruim 60 jaar geleden in BelgiŽ ontstaan. Educ staat voor het bedrijfsmotto educatief. De speelhandschoenen van dieren zijn zeer populair en dus altijd aanwezig in ons assortiment.

Lamaze is Amerika's voornaamste organisatie voor ouders van baby's en jonge kinderen. De Octotune, met muzikale poten, is hun bekendste knuffel.
Het Belgische Egmont Toys maakt, naast baby en peuter artikelen, ook leuke tasjes, portemonneetjes, etuitjes en knuffels met een bijzonder vrolijk design.
Het Amerikaanse Manhattan Toy is de fabrikant van de Groovy Girls en Groovy Pets. In Amerika al net zo populair als barbie en door Parents Magazine beoordeeld als de beste poppen.
Van het Engelse Fiesta Crafts heeft KaSoe een uitgebreid assortiment. De uitzonderlijk goed afgewerkte poppenkastpoppen zijn het populairst.
Het Amerikaanse Russ Berrie maakt al bijna 50 jaar pluche van hoogwaardige kwaliteit. De afgelopen 10 jaar is het assortiment uitgebreid met cadeau artikelen, zoals ons kerstassortiment van pluche.