Terug naar welkom

 

Houten speelgoed

Onze gegevens Nieuws Aanbiedingen Assortiment Online winkel

Baby
Houten speelgoed
A-merk speelgoed
Kindermeubeltjes
Educatief
Pluche en poppen
Buiten speelgoed
Spellen
Verkleedkleren
Vliegers
Jongleren
Windspelen & airtoys

In ons assortiment houten speelgoed verkopen wij hobbelpaarden, poppenhuizen, poppenwagens, blokkenkarren, puzzels, stepjes, loopfietsjes, pakhuizen, poppenkasten, treintjes, autootjes, bootjes en nog veel meer.

Onderstaand ziet u een groot aantal van onze merken:

Wanju is een jong en dynamisch dochterbedrijf van het Zwitserse HaPe. Wanju verovert de markt met frisse kleuren en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Bekend zijn de keukentjes en de fraaie poppenhuizen.
Van Dijk Toys is een Nederlandse firma. Hun producten treft u vaak aan bij peuterspeelzalen en kinderdagverblijven. Veelal zult u daar een keukentje of stuurkolom terugvinden.
Scratch is een Belgische firma. Scratch gebruikt duurzame materialen en staat bekend om het "dierkop"-design.
Het Duitse Eichhorn maakt al sinds 1949 houten speelgoed. De houten treintjes genieten de grootste naamsbekendheid.
Het Duitse Pinolino staat bekend om het uitgebreide assortiment poppenwiegen, poppenwagens, poppenkasten en winkeltjes.
Ook de houten treintjes van Thomas & Friends ontbreken uiteraard niet in ons assortiment.
De Taiwanese firma Mentari, produceert al sinds 1988, houten speelgoed in IndonesiŽ. Door het gebruik van rubberboomhout zijn de producten van hoge kwaliteit en hebben een zeer concurrerende prijs. De best verkochte producten zijn de houten treinbanen.
I'm Toys is een Thaise fabrikant met een uitgebreide speelgoedlijn, gemaakt van stof en rubberboomhout.
Fagus is onderdeel van een Duitse sociale werkplaats, welke sinds 1969 bestaat. De producten worden gemaakt van de beste materialen en zijn dus van zeer hoogwaardige kwaliteit. De beukenhouten voertuigen worden al beschouwd als verzamelobjecten.
Nadia Toys is een Nederlandse importeur van nostalgisch speelgoed. Een deel van hun assortiment word echter ook onder eigen naam geproduceerd. Kenmerkend is het nostalgische design en het op poppen gerichte assortiment, zoals bedjes, wiegjes en poppenwagens.
Het Thaise Wonderworld maakt al meer dan 20 jaar topkwaliteit houten speelgoed. De basis van hun producten is rubberboomhout.
Charl's Toys is een Nederlandse firma, welke al tientallen jaren bekend staat om de productie van slimme klassieke houten spelletjes, zoals piekende spechten, hompelfiguren, schuifelende dieren, ritsrats autobanen, klankbomen, enz....
De Nederlandse firma RoŽl Speelgoed produceert speelgoed van een zeer goede kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Topproducten zijn de loopfietsjes en loopbakfietsjes.
Het merk Playtown is een nieuwe productlijn van het Amerikaanse Learning Curve. Playtown staat voor houten poppetjes, met vrolijke kunststof accenten, voor eindeloos speelplezier voor de allerkleinsten vanaf 1 jaar.
Simply for Kids is het huismerk van een Nederlandsche groothandel. De speelgoedlijn van Simply is eigentijds en vooral veelzijdig. Het meeste speelgoed is van hout.