Terug naar welkom

 

Educatief

Onze gegevens Nieuws Aanbiedingen Assortiment Online winkel

Baby
Houten speelgoed
A-merk speelgoed
Kindermeubeltjes
Educatief
Pluche en poppen
Buiten speelgoed
Spellen
Verkleedkleren
Vliegers
Jongleren
Windspelen & airtoys

Op Educatief gebied hebben wij ons assortiment recentelijk uitgebreid en blijven wij op zoek naar goede innovatieve producten. Bij ons buitenspeelgoed vindt u nog kweeksetjes van Klein Groenland, waar kinderen ook veel van leren. Ook Meccano, binnen ons A-merk assortiment, heeft uiteraard een hoog educatief karakter.

Kapla, oftewel "Kabouter Plankjes" is een wereldberoemde Nederlandse uitvinding. De "magie" van de plankjes zit hem in de afmetingen van 1:3:15, waardoor oneindig veel constructies zonder te lijmen gemaakt kunnen worden. Kapla wordt dan ook veel gebruikt in het onderwijs.
Playmais wint heel snel aan populariteit en breidt haar assortiment steeds verder uit. Playmais wordt veel gebruikt op scholen. Kinderen vanaf 3 jaar maken heel gemakkelijk de leukste creaties met mais en vocht.

Creatiles van het Engelse Fiesta Crafts is een nieuw bouwsysteem van textiel met klitteband. Deze producten, voor kinderen van 3-10 jaar, hebben in 2 jaar tijd al heel veel speelgoedprijzen veroverd.
Scala Leuker Leren, is een Nederlandse firma die zich richt op de ontwikkeling en productie van schoolmateriaal. Door ons gevoerde producten zijn de Q-Box, het nieuwe ZooBooKoo, de Taalkwartetten en de spellen.
Productief BV Productief is eveneens een Nederlandse firma die zich richt op de ontwikkeling en productie van schoolmateriaal. KaSoe verkoopt Khet (laserschaken), Spektro (de elektronica bouwdoos) en Professor Ein-O experimenteer- en anatomie-dozen.
De Italiaanse firma Quercetti maakt al meer dan 50 jaar innovatief, prijswinnend speelgoed, in eigen land. De knikker- en kogelbanen zijn populair op basisscholen en geschikt voor kinderen vanaf 4 respectievelijk 8 jaar.
Varis uit Letland, produceert handmatig constructiesets, gebaseerd op ronde houten plankjes. Door het in elkaar klikken van de plankjes kun je veel bouwwerken maken.