Terug naar welkom

 

Baby

Onze gegevens Nieuws Aanbiedingen Assortiment Online winkel

Baby
Houten speelgoed
A-merk speelgoed
Kindermeubeltjes
Educatief
Pluche en poppen
Buiten speelgoed
Spellen
Verkleedkleren
Vliegers
Jongleren
Windspelen & airtoys

Voor uw baby of een kraamcadeau leveren wij producten van onderstaande merken.

BAIO staat voor absolute topkwaliteit uit Polen. Kenmerkend zijn de kleurstelling en materiaalgebruik. Bij KaSoe koopt u rammelaars, trekfiguren en loopstokken.
Hess is een Duitse firma. Hess maakt overwegend producten voor baby's van beukenhout, welke nog in Duitsland geproduceerd worden.
Scratch is een Belgische firma. Scratch produceert sinds 2 jaar, naast de bekende houten loopfietsjes, ook  artikelen van textiel, zoals slofjes en slabbetjes.

Lamaze is onderdeel van de firma Learning Curve en is Amerika's voornaamste organisatie voor ouders van baby's en jonge kinderen. In samenwerking met experts van Yale University, bezorgt Lamaze Kinderontwikkelingssysteem uw kind kwaliteit en gezond en spelend leren vanaf de geboorte tot de eerste peuterjaren.
Het Belgische Egmont Toys maakt baby en peuter artikelen met een bijzonder vrolijk design. Opvallend zijn de washandjes, knuffeldoekjes en het kinderbestek en -servies van Melamine.
Het Amerikaanse Manhattan Toy verovert ieder jaar prijzen voor haar producten. Deze textielproducten zijn van hoge kwaliteit, innovatief en gewoon leuk en mooi tegelijk.
Little Tikes ontvangt jaar op jaar wereldwijd prijzen voor hun speelgoed. Iedereen die ooit een product van Little Tikes heeft gekocht kent de duurzaamheid. Kijkt u hier naar ons actuele aanbod.
I'm Toys is een Thaise fabrikant met een uitgebreide speelgoedlijn, gemaakt van stof en rubberboomhout. Ook voor de allerkleinste zijn er de mooiste artikelen.